Ljuskopp


En ljuskopp är en smart lösning för ljusstakar som man hellre vill ha värmeljus till, finns både med klart glas och krackelerat glas.


Ny Sandberg katalog

Tapeten Anders

Bården Max
Tapeten Elliot
Tapeten Alma
Sandberg har kommit med en ny barnkatalog som heter
Engla & Elliot. Tapeterna finns givetvis att matcha med fantastiska tyger.


Ett underbart poolområde...


Måste bara få visa var våra vänners underbara poolområde där vi spenderade midsommarafton. Bortse bara bildkvaliten eller så är det kanske fotografen efter nubbe och vin:)

Nybygd vedeldad bastu som givetvis användes fram till 04.00....

Inglasad veranda med stora skjutdörrar

Ett litet "utomhuskök" med kyl, kokplatta och rinnande vatten.
Härligt va? Extra kul är ju att mycket av inredningsdetaljrna är inhandlade hos oss. Det var bara klarblå himmel som saknades, men vi slapp i varje fall regnet!


Vägglampett 50%


Nu har vi bara ett par vägglampetter kvar från Miljögården och rear ut dom för halva priset. 125,- per st istället för 250,-. Passa på, först till kvarn!


Ljuslyktor


Ljuslyktor kan man aldrig få för många av....


GLAD MIDSOMMAR!GLAD MIDSOMMAR!

Önskar Pernilla & Åsa från Örsundsbrofärg


25% på alla krukor

Fram till och med 30 juni lämnar vi 25% på alla våra krukor!
Vi har fler i butiken, välkomna in och passa på att fynda!
Vi har öppet midsommarafton till 12.00 men stängt midsommardagen.


Lite nytt ifrån Different Design

Hyllplan med snidade kanter

Fin konsollhylla från Different Design, 60cm och kostar 199,-

Ljushållare vägg i trä med frostat glas
Vägglykta, nu åter i lager 69,-
Ljusstake hjärta med frostat glas
Liten trälykta 65,-


Snygg förvaring


En snygg förvaringar för tidningar från Interiörhuset!


Ny förvaring

Behövde mer förvaring i mitt kök, eftersom det är platsbyggt av pärlspont har det varit svårt att hitta bra lösningar. Jag är absolut ingen IKEA person men kände att jag behövde vara lite praktisk..

Började med att sätta upp tre stora konsoler på väggen.Efter det la jag dit ett hyllplan som förlängning på min köksbänk. Köpte en vanlig skåpstomme från IKEA 82 x 90 cm. Lyckades sedan hitta två dörrar på fyndet som passade!För att det inte skulle kännas så "normalt" :) satt jag på ett gammalt krön i gjutjärn och ett äldre slags lås.Insåg dock rätt snabbt att även fast IKEA kallar sina luckor vita så är de ABSOLUT inte vita hemma hos mig. Ruggade upp dörrarna lite lätt med sandpapper och målade med vit vattenbaserad häftgrund.

Syns lite dåligt på bilden men dörren till vänster är målad och inte den till höger. Hemma syns det jättestor skillnad.


 
Skåpet är färdigmålat och jag är rätt nöjd med min praktiska förvaring. Lite smådetaljer är dock kvar som t ex en list i framkant på hyllplanet och tyg framför för att dölja ännu mer förvaring!

Ville bara visa att man kan ta något så enkelt som ett IKEA skåp och ändå få det att se lite annorlunda ut.

Trevlig helg!


Lykta för rabatt eller kruka

Nu när det blomstrar i rabatterna är det jättefint att sätta i en liten lykta eller två. Dessa är på en lång pinne så man kan styra hur hög man vill ha den. Även en perfekt gå och ge bort present istället för en blomma:)


Målad skänk


Skänken på bilden är bara grundad. Många vill uppnå en gammal matt yta och man kan bara grunda möbeln då, den blir dock inte lika slitstark och mycket svårare att hålla ren.

Sött hjärta ifrån On-Interiör.

Måste lägga upp brickan infrån Different design, den är sååå snygg!


Fikabröd utan insekter


Detta insektsskydd för fikafatet kommer ifrån Ib-Laursen och kostar 50,-. Perfekt för insektsfria bullar när man ska till och fika!


Utemöbel

Den här utemöbelgruppen har säkert redan varit med på massor av bilder men den är även till salu. Bordet kostar 995,- och stolarna 795,-.


Gruppen kommer ifrån Interiörhuset.


Nordsjö

Många tips och råd angående målning kan man givetvis få hos oss men även via nordsjös hemsida www.nordsjo.se där det även finns en "provmåla" sida där man väljer kulör och ser hur den ser ut på ett hus eller i ett rum. Det man får tänka på är att kulöravvikelser kan förekomma då ljuset på olika platser blir annorlunda.


Utkast: Juni 10, 2011


Sandberg, mer än bara tapeter

bag Asta black

Sandberg tyg och tapet har så mycket mer än bara tapeter,

cushion Asta brown
väskor, kuddar, brickor och givetvis massor av snygga tapeter och tyger.
www.sandbergab.se
Sophie


Turkos lykta

De här turkosa lyktorna från Affari är verkligen en rejäl färgklick!Pris 45,-


Doftljus


Vi har fått hem doftljus från Affari i flera olika dofter,
på bilden vaniljdoft i en liten söt burk för 35,- och har en
brinntid på 15 timmar.


Äntligen!

Jag har länge gått och sucktat efter ett väggord vi tog hem för ett tag sedan.

Tyvärr har jag inte haft någon vägg ledig och inte vetat vart jag ska sätta det. Under helgen som var flyttade jag runt lite saker och vips - ett perfekt ställe dök upp.

 Förutom att krukan ska fixas till och kuddarna puffas så är jag nöjd!

Just nu säljer vi ut våra kvarvarande väggord så kom gärna in och kolla!


Tavlor med härligt nötta ramar

Dessa underbara tavlor från Miljögården är en absolut favorit!Observera den snirkliga texten i bakgrunden som gör att det nästan ser ut som blomman är tryckt på ett gammalt dokument.. Charmigt!!

Ha en trevlig svensk nationaldag!!


Husmålning

När jag skulle måla mitt nybyggda hus för ca två år sedan skulle det vara i samma färg som närliggande hus för att matcha. Dock är inte Hälsingerött min färg och jag har inte riktigt trivts med resultatet.

För ett par veckor sedan började jag projektet måla om hus. Är inte riktigt klar ännu, mycket pga vädrets makter, men vill ändå visa er vilken otrolig skillnad det blir.Så här såg det ut innan jag började....och så här ser det ut när det blivit klart! Supernöjd!! Nu är det bara det roliga kvar, att inreda!!
Den lilla altanen framför huset är bara målade lastpallar och ska så småningom bytas ut mot en ny altan.Foder och dörr ska målas innan det är klart. Jag har börjat gräva ut framför huset för nästa projekt, soldäck.Naturligtvis kan jag inte låta bli att sätta min egen lilla prägel på huset. Eftersom jag är galen i ord och budskap fick det komma upp lite kloka ord på husväggen med hjälp av en schablon. Lite udda kanske..

Hoppas att ni njuter av det fina vädret, själv hoppas jag att det håller i sig så jag kan måla klart!

Trevlig helg!!


Lite nyheter från Miljögården

I veckan kom det en liten pall från Miljögården med en del restvaror. De fina tavlorna och lyktorna har ni sett i tidigare inlägg. Visar här även lite annat smått och gott.

Ljuvliga små linnepåsar med blomtryck fyllda med lavendel.Söt lampskärm med blomtryck.Underbara grodor i gjutgärn till trädgården.

Vi hoppas att ni får en skön långledighet med strålande solsken!


Öppet kristihimmelsfärd


Vi har öppet 11-15 på torsdag 2 juni, kristihimmelsfärd och även 11-15 på nationaldagen 6 juni. Fredagen och lördagen 3-4 juni är det vanliga öppettider. Välkomna!

Vi har fått in av denna populära lykta igen, pris 50,-!


RSS 2.0