Besvikelse

 
 
 
 
 
Blev tipsad av Rebecka om Majas Cottage som säljer jättefina lyktor med text och budskap och en del av försäljningsintäkterna går till barncancerfonden.
Vi hittade den montern och blev otroligt förtjusta i deras lyktor och även otroligt berörda av texterna på dem. Så vi ville givetvis handla där och pratade med en av säljarna och förklarade vad vi var för typ av butik och var vi låg. Hon kunde dock inte ta beslutet för det fanns återförsäljare i Uppsala och hon ville att vi skulle prata med ägaren. Ägaren kom en snabbis och poängterade att de hade väldigt stoooora kunder i Uppsala och vi sa gång på gång att vi tillhör Enköpings kommun och det är minst fyra mil till Fullerö men hon var upptagen med kunder så vi skulle återkomma.
Vi återkom, ägaren såg oss men sa inget utan stod och pratade med några om allt möjligt och väldigt länge utan att ens fråga om vi hade tid att vänta.
Efter 10 minuter ledsnade vi och gick därifrån...
Tycker det var jättetråkigt när man har ett företag som säljer för en sådan god sak, vill man inte sälja så mycket som möjligt då?? Hade hon bara tittat upp och sagt, jag hjälper er alldels strax hade det varit en annan sak men så tråkigt bemötande, då är det roligare att handla av någon annan som uppskattar att få nya kunder!!
 

Bildbom från formex

 
Tre förväntansfulla brudar:))
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ja det blev en liten bildbomb med inpirationsbilder:))

Formex

 
Idag är vi på formex heeeela dagen,
Josefin håller ställningen i butiken och vi väntar oss massa nytt och fint inom kort:)

Affari

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Bildbomb från Affari.
Blir spännande och se alla nyheter i verkligheten imorgon:))

Interiörhuset

 
 
 
Bilder från Interiörhuset
Formex börjar imorgon men vi är där på torsdag, från morgon till kväll:))

Nya kläder från Capri

Jiiiiiipiiieee:))
Idag kom äntligen lite nya kläder från Capri Collection!
Välkomna in och prova.

Fredag

Härlig interiörbild från Ib Laursen:)
Vi önskar er alla en trevlig helg!
 

Älskar sprayfärg!!

Halloj!
 
Idag har jag roat mig med att spraya lampskärmar! Det är ju ett så otroligt enkelt och roligt sätt att förnya alla möjliga saker.
 
Jag valde att spraya några lampskärmar i metall som vi har på rea just nu. Den nötta, svart/gröna färgen är originalet och de vita och den i guld är sprayade. Superkul!!
 
 
 
Här har jag kombinerat den vita med en svart hållare vi oxå har på rea just nu!
 
 
Här är den i guld kombinerad med en hållare i guld :)
Vi ser otroligt mycket guld, silver och koppar i alla kataloger vi fått från våra återförsäljare, även i höst!
 
Ha en solig dag!

Skillnader på priser...

 
Vi får ofta glädjande nog höra att vi har så bra priser på våra inredningssaker, och i torsdags när jag var ledig så var vi på utflykt till Mariefred och själklart besöktes butikerna där och de var fulla med fin inredning och då blir man verkligen lite förundrad när man ser deras priser på exakt samma vara. Visst, det är en större ort och säkert dyrare hyror och personalkostnad men just dessa två var så extremt mycket dyrare..
Denna lykta har vi haft i två storlekar 150/100,- och de tog 319,- för deras stora!

Lyktan till vänster har varit en av våra storsäljare och vi har haft den i många olika omgångar och sålt för 280,- och där tog de 459,-!
 
För exakt samma saker, tycker som butiksinnehavare att det är alldeles för stor skillnad, är glad att vi kan ha så bra priser på så fina saker som vi har och vi är glad att ni också tycker det:))
 

Längtar efter formex

Vi har väl sällan längtat så mycket efter Formexmässan som nu, den 20 augusti kommer vi spendera från morgon till kväll och beställa nya fina saker till butiken:))
 
 
 
 

La Belle Maison

La Belle Maison, tapet 695,-
 

RSS 2.0