Vilken helg

07.30 lyfte planet mot Köpenhamn och vi landade dryga timmen senare i strålande solsken och inte en enda snögnutta så det var verkligen vårkänsla. Vi tog en promenad från hotellet till centrum och gick nog gata upp och ner mer än en gång:) Massor med underbara klädesbutiker, cafeer och restauranger men inte "vår" stil på inredningsbutiker utan lite strikt och modernt men vi såg några guldkorn i varje fall.

Här bilder från Lisbeth Dahl.Vi hamnade på många avstickargator och hittade en butik som hette Kirk.


Lördagskvällen avslutades på hotellrestaurangen med en delikat middag och sen blev det godnatt för både ett trött huvud och väldigt trötta ben!
Söndagar i Köpenhamn är allt stängt förutom första söndagen varje månad! Hur kan man ha en sådan tur, det hade vi ingen aning om när vi åkte! Så på söndagen när vi skulle bege oss ut chansade vi och frågade på hotellet om det fanns någon outlet-shopping i närheten och extrem tur där med, för just denna helg var det en hel hall fylld med märkeskläder, skor, smycken, väskor, solglasögon m.m och massor av dansk och utländsk design.

Så här inne spenderade vi mycket pengar....och 6 timmar senare gav vi oss av hemmåt väldigt nöjda och med välfyllda kassar. Kvällen avslutades på Hard Rock Cafe´!

Ögongodis på Magasin du nord, ett par liknade kuddar fick följa med hem:)


Vårinspiration på Illums.
Vi var hemma måndag kväll igen och somnade ovaggade med massor av nya intryck och en känsla av att vi inte åkt till Köpenhamn för sista gången!!


Kommentarer
Postat av: Susanne

har inte varit i Köpenhamn på typ 20 år, så det är nog dags för ett besök, kan jag se på dina bilder.

Ha det bäst

2011-03-09 @ 08:44:24
URL: http://mittlivsomsusanne.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0