Nytt i butiken

Hejsan!
 
Nu har det varit riktig bloggtorka här! Chefen är på semester och jag har stuvat runt i butiken. Vi har fått in lite små leveranser från några snabba leverantörer men vi väntar fortfarande in mycket fint!
 
Har passat på att tapetsera om lite väggar nu när det varit tomt på saker. Vi brukar oftast göra detta två gånger per år när vi väntar in nytt. Det händer att vi är rätt "bekväma" och endast tapetserar över den gamla utan att göra speciellt mycket förarbete, typ inget :) Denna gång tänkte jag vara lite duktig och åtminstone riva gamla tapeter på en vägg där lagret med tapeter började stå ut längre än listen..
 
Det kändes ungefär som att riva tapeter i ett hundra år gammalt hus.. Vågar inte gissa på hur många lager det var men det var som att slita ner gips från väggarna.. Så här såg högen ut nedanför när jag var klar!
 
 
Vad som kom upp där istället får ni se nästa vecka när chefen är tillbaka och får lägga ut lite bilder på nya tapeter och nya saker! Om ni inte kommer in och tittar vill säga!
 
Ha en skön helg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

Hemsida/Blogg:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0